Meny Stäng

Tävling: Vinn ”Cold Fish”!

I vår förra tävling lottade vi ut ett exemplar av zombiefilmen London Zombie Epidemic: Devil’s Playground (2010), och bad er läsare om tips kring vad det bästa vapnet att döda zombier med skulle kunna vara. Efter att ha gått igenom en mängd bra svar, föll valet till slut på Johan Gudmundsson, som ansåg att en gammal hederlig hagelbössa skulle vara bästa vapnet. Delvis skulle man kunna använda denna även som käpp om man blev skadad, och det räcker med att sikta på bröstkorgen för att åtminstone något hagel ska leta sig in i zombiens ruttna hjärna. Bra svar, vilket även gäller för övriga tävlande!

Nu har du chansen att kamma hem ett exemplar av den japanska Cold Fish (2010). Den följer en stackars fiskhandlare som dras in i en galen mans vardag som infattar mord och våldsamheter, och det hela ställs på sin spets när han tvingas bli medhjälpare åt denne galning. Det hela är en mycket blodig och vrickad historia som bör tilltala de som gillar sin film japansk och extrem. Det du behöver göra för att vara med och delta i tävlingen är i sedvanlig ordning att skicka in svaret till oss på tavling@frombeyond.se .

Frågan denna gång är vem den obehagligaste seriemördaren är som skildrats på film, och varför? Motivera ditt svar så gott du bara kan så är chansen stor att du snart får ett japanskt tillskott i filmsamlingen. Sista dagen för att vara med och tävla är den 3 november, då vi utser vinnaren och skickar priset till denna inom ett par dagar.

Lycka till!

– – –

From Beyond-redaktionen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *