Meny Stäng

Redaktion & Kontakt

Våren 2011. Tre filmnördar sitter och gnäller över att det skrivs på tok för lite om den typ av filmer de uppskattar. Eftersom de också råkar ha varsin filmblogg så bestämmer de sig för att slå sina kloka (?) skallar ihop. Resultatet ser du nu framför dig.

FromBeyond är en e-tidskrift som granskar och diskuterar genrefilm, exploitation och annat av värde.

Kontakt: info@frombeyond.se

I FromBeyonds redaktion ingår:

Kristoffer "The Bawse" PetterssonKristoffer Pettersson
Kristoffer har fastnat med foten någonstans i övergången från 1970 till 80-tal. Han vältrar sig gärna i blaxploitation och Italiotrash, men har heller aldrig riktigt kommit över sin stora ungdomskärlek (Hong Kong-filmen).
Förövrigt tror Kristoffer på fullaste allvar att han kommer att få en snygg Charles Bronson-mustasch när han blir stor och att black metal och gangster-rap egentligen är samma sak.
Följ Kristoffer på Letterboxd.

Följ Kristoffers vurmande för asiatisk film på Instagram: @easternmoviedrifter

Rickard Blixt
Rickard är särskilt insnöad på de östasiatiska ländernas filmmarknad och vurmar särskilt för svartsynta thrillers och hårdkokt yakuzafilm.
När han inte ser på film hittar du honom förmodligen klippa avsnitten till FromBeyonds Podcast eller med en serietidning i händerna.
Följ Rickard på Letterboxd.


David Larsson
David är en stor beundrare av italiensk genrefilm av det äldre slaget, och hyser ett ohälsosamt intresse för amerikanska slashers från det glada 80-talet , och hävdar att det i princip bästa man kan se är dumma ungdomar blir mördade på löpande band.
När han inte är på jakt efter så konstig film som möjligt lägger han gärna tid på att läsa och hoppas att någon gång lyckas med bedriften att ha checkat av hela Stephen Kings bibliografi.
Följ David på Letterboxd.


Recensionsmaterial skickas till:

FromBeyond.se
Att: Kristoffer Pettersson
Sigillgatan 132
703 78 Örebro

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *