Meny Stäng

Tävling: Vinn ”Flickan från ingenstans” !

From Beyond kör nu igång sin första tävling, och vi hoppas att så många som möjligt väljer att delta. De senaste åren har vi i det närmaste översköljts med vampyrer i film, böcker och TV-serier. Allt från de relativt snälla och glittrande vampyrerna i Twilight-filmerna till de betydligt otäckare i Guillermo del Toro och Chuck Hogans romansvit om vampyrer i New York.

Frågan lyder: tycker du att det blivit för mycket av de blodtörstande odöda, eller vill du istället ha mer? Motivera ditt svar och maila det till tavling@frombeyond.se

I prispotten ligger ett exemplar av den fenomenala Flickan från ingenstans (2010) , från Norstedts Förlag, där jorden nästan går under till följd av att ett virus bryter ut som gör folk till vampyrliknande monster. Lika mycket skräck som science fiction och en grandiost postapokalyptisk berättelse är det här en bok som vi uppmanar alla att läsa, vilket bör göra er mer motiverade att vara med och tävla. Sista dagen för att skicka in svaret är den 18 september, vinnaren kontaktas via mail och får kort därefter boken skickad till sig!

– – –

From Beyond-redaktionen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *