Meny Stäng

Michael Myers återvänder i ”Halloween Returns”

tumblr_n81rmkaSDM1tq1lmyo1_1280

Det ser glädjande nog ut som om Halloween-franchisen kommer få ett ytterligare kapitel. Dimension Films och Trancas International Films har nämligen nyligen tillkänna gjort att de under sommaren 2015 kommer påbörja arbetet Halloween Returns, vilket kommer bli den elfte installationen i denna filmserie. Denna gång kommer dock inte regin skötas av Rob Zombie, som låg bakom regin till Halloween (2007) and Halloween II (2009), utan instället mantlas av Marcus Dunstan som tidigare regisserat The Collector (2009) och The Collection (2012).

Patrick Melton och Marcus Dunstan.  (Foto: Kevin Winter/Getty Images)
Patrick Melton och Marcus Dunstan. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Mest känd är Dunstan förmodligen som manusförfattare då han tillsammans med sin parhäst Patrick Melton knåpat ihop flera av filmerna i Saw och Feast-serien. Det ser även denna gång ut som om Dunstan och Melton kommer att dela på manusansaret.

Vad ska då denna elfte del i Halloween-serien tänkas handla om? Det är naturligtvis på tok för tidigt att svara på detta, och några skådespelare är heller inte än kopplade till produktionen. Vissa rykten säger dock att Halloween Returns kommer fungera som en uppföljare till Halloween 2 (1981) och vi kommer få följa polismanen Gary Hunt (som i Halloween 2 spelades av Hunter von Leer) och hans drabbningar med Michael Myers. Andra rykten säger att historien snarare kommer centreras kring några av Myers tidigare offers barn som plötsligt blir måltavlor när Myers lyckas fly ur det fängelse där han suttit inlåst de senaste 20 åren. Nåväl, än så länge går det bara att spekulera. Det kommer hur som helst bli spännande att återse Haddonfield och inte minst dess maskförsedda galning Michael Myers…

—- —- —-

Kristoffer Pettersson, FromBeyond-redaktör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *