Meny Stäng

Tävling: Vinn ”London Zombie Epidemic: Devil’s Playground” !

Förra veckan hade vi en tävling där man kunde vinna en samling noveller av HP Lovecraft. Vi fick in en mängd bra svar, där den ultimata skräcken innebar allt från svärmor, kommunala politiker och militära mördarmaskiner. Efter att ha funderat länge och väl bestämde vi oss för vinnaren, som denna gång blev Fredrik Green. Grattis till Fredrik som inom ett par dagar får hem ett sprillans nytt ex av boken, och tack till alla er andra som var med och deltog i tävlingen.

Veckans tävlingstema är zombies. Alla skräckfantaster har väl någon gång sett åtminstone en eller ett par zombiefilmer, och dessa går ju som oftast ut på att huvudkaraktärerna måste döda zombierna för att själva överleva. På film har vi sett detta göras på en uppsjö olika sätt, det enda mer effektiv än det andra. Frågan blir då; vilket vapen är effektivast mot en zombie i ett möte ”face-to-face” ? Alltså inga massförstörelsevapen eller bomber av något slag, utan vapen man kan bära med sig och utrota levande döda med.

Den som lyckas komma med det bästa svaret/motiveringen vinner ett exemplar av London Zombie Epidemic: Devil’s Playground (2009) på DVD, släppt av Njuta Films, där London invaderas av horder av de levande döda. Allt du behöver göra är som vanligt att svara på frågan och maila in ditt svar till tavling@frombeyond.se.

Sista dag för att skicka in svaret är 5 oktober. Sedan koras vinnaren som får sitt pris inom kort. Lycka till!

– – –

From Beyond-redaktionen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *