Meny Stäng

Dylan Dog på Seriefestivalen i Stockholm

Den 16:e till 18:e maj är det dags för seriefestival på Kulturhuset i Stockholm. Temat för i år är kanadensiska serier, men vi på Frombeyond.se är mer intresserade av en italiensk publikation som kommer finnas på mässan.  Den kultförklarade italienska serietidningen Dylan Dog har ju som bekant getts ut på svenska tidigare, och har sedan 2013 återigen börjat nästla sig de skräckälskande svenskarnas hjärta igen – inte minst hos oss på Frombeyond.se som gett tidningen lysande kritik.

Söndagen den 18/5 kl 14:00 på Lilla Scenen berättar utgivarna Ades Media mer om Dylan Dog i allmänhet, om utgivningen såhär långt och bjuder dessutom på förhandsinformation om MATER MORBI, som är titeln på nästa Dylan-album.

morbi

Ades Media summerar handlingen i det nya albumet med följande lovande beskrivning: ”På samma sätt som Liemannen är Döden personifierad, så är Mater Morbi smärta och sjukdom personifierad. Hon är den enda som kan få människor att längta efter Döden, och den enda som Döden själv fruktar. Att vara älskad av Mater Morbi är att drabbas av evigt lidande, vilket mardrömsdetektiven Dylan Dog får erfara…”

Frombeyond.se kommer självfallet att recensera albumet så snart som det finns tillgängligt.

— — —

pressaxell
Johan Axell
; Redaktör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *