Meny Stäng

#42 – Pyun-tastic Cyborgs!

Många skulle nog säga att Terminator 2 är bland de bästa actionfilmer som gjorts. Snittbetyget 8.5 på imdb talar sitt tydliga språk, och gemene folks mans åsikt är att det är en kanonfilm. Sen har vi Kristoffer Pettersson, allas vår FromBeyond-redaktör, som är nog gammal för att ha sett filmen på bio. Där råder det helt andra åsikter (som inte passar sig lämpliga att skriva ut här ens på en sajt som FromBeyond). Herr Pettersson har istället fallit pladask för en annan sorts robotar, nämligen kultregissören Albert Pyuns många cyborgs. Ja, han har gjort andra filmer också, även om det är svårt att tro efter ett Pyun-maraton.

I den fyrtioandra episoden av podcasten pratar vi om just denne herr Pyun, med Kristoffer som tydlig härförare av oss reguljära podcastare som får ses som noviser när det kommer till Albert Pyuns filmer. Förutom cyborgs som slåss, skjuter och håller monolog, pratar vi om elaka spelmaskiner och hjältar som är tretton tum stora. Det är en brokig, men stundom underhållande, skara filmer som diskuteras och dissekeras.

Filmerna som det pratas om i detta avsnitt är:

a42KqerTY2uxI0mEIhDimcSZ0cZhOFCMJoDHXvEAF2dELx9yKSDlrPklAvhy1F3f2jOS7CCUeQ9JTLo5c

mY7SX6aBDumSweQMTCdfrIbMLAafwo99dY6E2ePKhDo97vUFh3qeisgKj45Wf3gXrEuHg4Lv7D2i9nnyk

– – –

FromBeyond

1 Comment

  1. frombeyond

    Terminator 2, en av världens bästa actionfilmer? För mig är det inget annat än en barnfilm som saknar allt det råa mörker som fanns i första filmen. Trams som lika gärna skulle kunna vara producerat av Disney.

    //Kristoffer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *