Meny Stäng

Uppföljaren till ”Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon” behöver hjälp

För fem år sedan dekonstruerade Scott Glosserman slashergenren med metaskräckfilmen Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon (2006). Nu behöver han hjälp från fansen för att kunna göra en uppföljare till den moderna kultklassikern möjlig. Produktionen till uppföljaren Before the Mask: The Return of Leslie Vernon har hittills inte lyckats komma igång på grund av finansiella problem och det har sett ut som att projektet har varit ämnat att dö ut. Efter att ha blivit nekad till att få stöd av investerare tar han sig an en ny approach till att finansiera en spelfilm.

På filmens officiella facebook-sida går det nu att förhandsboka en limiterad ”Supporters’ Edition”-dvd av filmen, samt signerade posters av Glosserman och Nathan Baesel som spelar Leslie Vernon. Genom att förhandsboka någon, eller flera, av dessa produkter bidrar man till filmens blivande budget. Applikationen som man beställer via är konstruerad så att pengarna inte dras från ens konto förrän en viss totalsumma av potentiella bidrag har uppnåtts, så om projektet aldrig lyfter marken försvinner det inte heller några slantar. Glosserman har talat om att han planerar att göra supportutgåvan av dvdn särskilt speciell genom att utrusta den med en massa extramaterial som kommer vara unika för de som bokat dvdn i förväg.

Av den lilla informationen som hittills har delgetts angående uppföljaren så kommer den vara allt från en uppföljare och en remake till en prequel, eller som Glosserman själv skulle kalla det – en ”spremake”. Vad detta nu kan innebära kan vi inte vara säkra på förränn projektet får klartecken att köra, men vi på FromBeyond hoppas innerligen att Glossermans ambition lönar sig och att vi återigen får se Leslie Vernon följa fotspåren av legender som Michael Myers och Jason Voorhees.

– – –

Rickard Blixt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *