Meny Stäng

FROMBEYONDS STORA HALLOWEENTÄVLING!!!

FromBeyond har flera helt splitternya exemplar av Njuta Films fina utgåva av Halloween III som vi nu lottar ut. Allt du behöver göra är att skriva vilken film du tycker passar bäst som stämningshöjare runt Halloween-helgen och posta detta i kommentarsfältet här under.

Tävlingen är öppen för alla som gillar Frombeyond på facebook. Om du dessutom delar tävlingen på din facebook-timeline så får du en extra lott, och alltså dubbelt så stor chans när lotteriets dragning sker. Sista tävlingsdagen är den 27 oktober.

— — —

Frombeyonds redaktion

5 Comments

  1. Conny Södling

    Jag tycker Halloween originalet är självklart bästa stämmningshöjare men eftersom personen innan har redan nämnt den så väljer jag Halloween 3 eftersom den blir verkligen en stämmningshöjare för att dom firar halloween i den filmen och låten i filmen är verkligen en låt som sätter sig på hjärnan. One more days ’til Halloween, Halloween, Halloween. One more days ’til Halloween, Silver Shamrock

  2. Martin Andersson

    Bästa är ju utan tvekan The Thing orginall. Följt av Carpenter samlade krypande soundtrack och ostbricka….. Och massa blod

  3. Per Perstrand

    A Nightmare Before Christmas! Tim Burtons/Henry Selicks mysiga stop motion-saga utspelar sig visserligen kring jul, men scenerna från Halloweentown med Jack Skellington och hans kompisar bland gastar, monster och varulvar är så fina, och ”This is Halloween” är en av de bästa låtarna i filmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *