Meny Stäng

Spikat datum för radiodramat ”The Case of Charles Dexter Ward”

Vi här på Frombeyond har tidigare skrivit om H.P Lovecraft Historical Society och deras sidoprojekt Dark Adventure Radio Theatre, och var stolta över att få närvara vid världspremiären av deras första radiodrama på flera år , ”The Call of Cthulhu”, i somras. Vi kunde redan då avslöja att det redan var fler radiopjäser planerade, och att nästa projekt skulle komma att bli  The Case of Charles Dexter Ward, kanske mer känd som Gengångaren för svenska läsare.

Dexter OmslagSedan dess har det varit tyst, och mystikens skuggor har legat täta kring produktionen. Efter samtal med H.P Lovecraft Historical Societys Mike Dalager kan dock Frombeyond som första svenska e-magasin avslöja att produktionen äntligen är avklarad, och att man idag, den 14e februari påbörjar den slutgiltiga produktionen. Release av den slutgiltiga produkten blir den 18e februari, och Frombeyond kommer självfallet att presentera en recension av verket så snart vi bara kan!

Svenska återförsäljare verkar ännu inte fått upp vittringen på de nya pjäserna, men mer information om dem att finnas hos http://www.cthulhulives.org/

— — —

Johan Axell; Frombeyond-redaktör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *