Meny Stäng

Ruggero Deodato gör uppföljare till ”House on the Edge of the Park”

Den italienska regissören Ruggero Deodato, mest känd för Cannibal Holocaust (1980), håller på att planera en uppföljare till hans terrorfilm The House on the Edge of the Park (1980). Hittills är det inte många detaljer klara kring filmen, men det verkar som att Giovanni Lombardo Rice ska reprisera sin roll från den första filmen.

Filmen kommer handla om att karaktären Alex släpps ut ur fängelse efter 30 år bakom galler. Han är desperat att hitta en plats i samhället, och hamnar i dåligt sällskap med en sociopat som kallar sig för The Poet och dennes blodtörstige flickvän Muriel. Samtidigt är Alex plågad av minnena från den där kvällen för trettio år sedan.

Vi på From Beyond tycker givetvis att det ska bli intressant att följa detta projekt, men man kanske inte ska hoppas på för mycket, då Deodatos planerade uppföljare till Cannibal Holocaust inte blev av. Det ska bli spännande att se hur allt artar sig, med lite tur lyckas Deodato ge oss en uppföljare, och förhoppningsvis en som håller måttet.

– – –

David Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *