Meny Stäng

Liv Tyler huvudroll i Ti West’s kommande film

Ti West, mannen bakom bland annat The House of the Devil (2009) och The Innkeepers (2011), är ett hett namn inom skräckfilm just nu. Hans filmer har blivit hyllade av såväl kritiker som tittare, och många verkar uppskatta att West vågar göra film enligt den äldre skolan, där allt inte handlar om att vara så våldsam och grafisk som möjligt. Hans kommande film, som fått titeln The Side Effect, ska vara en ”psychological sci-fi tale”.

Det verkar som att Liv Tyler fått huvudrollen i filmen, vilket faller bra ihop med West’s fäbless för att ha kvinnliga huvudroller i sina filmer. Tyler, som är ett stort namn, har tidigare bland annat gjort den effektiva home invasion-skräckisen The Strangers (2007).  The Side Effect kommer att handla om en kvinna, spelad av Tyler, som befinner sig ute i rymden som ett läkemedelsföretags forskningsobjekt, där hon helt plötsligt blir gravid.

Vi på From Beyond håller tummarna för att Ti West fortsätter att hålla fanan högt för hur skräckfilm gärna får göras, och ser med spänning fram mot vad han kan koka ihop, och vilken prestation han kan få ur Liv Tyler.

– – –

David Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *