Meny Stäng

FromBeyonds Podcast avsnitt 7 – Syfy Original Films

Efter ett allt för långt uppehåll är det dags för Alex och David att slå sina kloka(?) huvuden ihop och diskutera skräckfilm. De senaste åren har det titt som tätt dykt upp en drös filmer producerade av den amerikanska TV-kanalen Syfy. Här har det ofta rört sig om elaka djur som löper amok och har ihjäl människor, där ”klassiker” som Mega Piranha och Ice Spiders bara utgör en bråkdel av dessa produktioner. Efter lite övertalan från Alex sida bestämde sig FromBeyond’s podcastredaktion att dedikera ett avsnitt till denna kanal och deras filmer.

Vi diskuterar även filmerna vi såg under Den Magiska Biodagen 2012 och vad vi tyckte om det hela, och i numera sedvanlig ordning tittar vi närmare på en Jess Franco-film, denna gång hans Venus in Furs (1969). Vi vill även passa på att tacka för de mail och kommentarer vi fått, och vi hoppas att vi får ännu mer! Tveka inte att kontakta oss på podcast@frombeyond.se med synpunkter, respons eller filmtips!s

Filmerna som diskuteras: Return of the Living Dead, Black Christmas, Who Saw Her Die, Marianne, The Woman in Black, Evil Dead II, The New York Ripper, Tenebre, The Ogre, Abominable, High Plains Invaders, Infestation, Mansquito, Triassic Attack, Aztec Rex, Grizzly Rage, Mammoth, Red: Werewolf Hunter, Dinoshark, Venus in Furs.

Och så en rättning: Robert Englund är INTE med i Abominable, oavsett vad Alex svamlar om i avsnittet.

– – –

Alex Kassberg och David Larsson

1 Comment

  1. Bernhard

    Fantastisk pod. Har precis hittat er och rör mig sakta framåt från första avsnittet. Som Vacancy podden fast mer sleeze och humor. Perfekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *