Meny Stäng

”Emanuelle and the Last Cannibals” släpps på blu-ray

Det amerikanska distributionsbolaget Shriek Show, som bland annat ligger bakom blu-raysläppet av Zombie Holocaust (1980) är på gång med en blu-ray på den italienska Emanuelle and the Last Cannibals (1977). Filmens regissör är ingen mindre än Joe D’Amato, som har en minst sagt diger filmografi som innefattar både det ena och det andra. Uppgifter säger att utgåvan kommer att ha den engelskdubbade versionen av filmen, men någon mer direkt info än så finns ännu inte om detta kommande släpp.

Filmen planeras att släppas den 25 oktober, det är ännu oklart vilken region det kommer att handla om, men vi på From Beyond håller självklart tummarna för en regionsfri utgåva, så att vi kan åtnjuta denna rulle på bästa möjliga sätt. Förhoppningsvis gör folket på Shriek Show ett bra jobb, det behövs definitivt mer italiensk film på blu-ray, och med lite tur är detta bara en i raden av många kommande filmer.

– – –

David Larsson

1 Comment

  1. Pisano

    Fina nyheter. Gäller dock att inte ha alltför höga förväntningar, då de ”Blu-ray” som Shriek Show hittills har släppt är mastrade från deras befintliga SD-källor. En riktig fuling från deras sida, även om kvaliteten blir något högre än en vanlig DVD.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *