Meny Stäng

Nya titlar från Arrow Films

Det brittiska bolaget Arrow Films har släppt ett gäng finfina filmer på utgåvor som helt klart är värda pengarna. De utökar sin redan utmärkta katalog kontinuerligt, och i mars 2012 kommer de att släppa en bunt nya titlar. Bland dessa titlar hittar vi de två skräckfilmerna The Deadly Spawn (1983) och Don’t Go In the House (1980), som kommer att släppas på dvd den 12:e respektive 26:e mars 2012.

The Deadly Spawn handlar om ett gäng utomjordingar som börjar se en liten amerikansk stad som deras festmåltid, vilket givetvis får digra och dödliga konsekvenser för de som står i deras väg. Dvd:n kommer att innehålla två kommentatorspår, en alternativ öppningssekvens och en featurette, bland annat. From Beyond-redaktionen gissar på att detta kommer vara en fröjd för skräpfilmsälskaren i oss alla, och kommer definitivt hålla ögonen uppe efter den här filmen, som knappast verkar något annat än lovande.

 

 
Slashern Don’t Go In the House slår skruv på slasherkonceptet med en film om en galen snubbe som lockar ner fagra damer i sin källare för att sedan fånga dom där och låta dom gå på date med hans eldkastare. En rätt vrickad film som är helt klart sevärd för den som gillar sin film signerad 80-tal. Tyvärr verkar det vara snålt med extramaterial på den här filmen, men den är ändå helt klart köpvärd för den som är inne på sån här film. Det är ju knappast varje dag man får se en galning elda upp kvinnor i sin källare och sedan spara deras brända lik för att hålla honom sällskap. Med andra ord, en bra film.

– – –

David Larsson; From Beyond-redaktör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *