Meny Stäng

Maggie – zombiefilm med Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger har som bekant lagt guvernörshatten på hyllan och återvänt på heltid till filmduken. Det vi fått se hittills under denna comaback precis den typ av actionrullar som Arnold gjorde sig ett välbetalt namn på innan han gick och blev ”The Governator of California”. Men nu vankas det dock något som lär sticka ut lite i den 67 årige ex-bodybuilderns meritlista. I Maggie spelar han nämligen en familjefarsa på landsbygden vars dotter blir infekterad med ett zombievirus (!) och sakta förvandlas till… ja, en zombie förstås.

Första bilden från "Maggie", zombiefilmen med Arnold Schwarzenegger
Första bilden från ”Maggie”, zombiefilmen med Arnold Schwarzenegger

I dramathrillern Maggie kommer vi hitta Abigail Breslin (Enders Game) i rollen som zombiedotter och förutom Arnold själv så kommer vi även kunna se Amy Brasette, J.D. Evermorem, Joely Richardson och Rachel Whitman Groves i diverse biroller. För regin står en kille vid namn Henry Hobson, ett ganska oprövat kort i registolen som tidigare snarare jobbat som art director och grafisk designer.

Det är naturligtvis på tog för tidigt att varken skrika bu eller bä, men känns det inte lite som om både zombies och Schwarzeneggers bäst före-datum passerats för ett bra tag sedan?

När filmen Maggie släpps lös på sin omvärld är än så länge oklart…

Källa: Arnolds twitterkonto

— — —- 
Kristoffer Pettersson

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *