Meny Stäng

Arrow Films släpper ”The Funhouse” (1981) på blu-ray

Idag, den 28 april, så lyfte brittiska Arrow Films på locket och avslöjade vilka titlar de tänkte bjuda på i sommar. Vi visste ju redan att Arrow Films i slutet på maj kommer att släppa Dario Argentos The Bird With the Crystal Plumage (1970) på blu-ray.  En ypperlig idé naturligtvis även om Blue Underground redan släppt titeln i hd-format tidigare. I slutet på juni får vi dessutom ytterligare en fint paketerad Arganto-Giallo när Arrow Films släpper Tenebrae (1982) både på dvd och blu-ray. Underbart tycker vi på FromBeyond som naturligtvis är villiga att punga ut våra surt förvärvade på ytterligare kopior av våra favoritfilmer.

Men det här visste ju alla som regelbundet är inne och fluktar på Arrow Films hemsida, så nu över till dagens rafflande nyheter. Dels så redogör Arrow Films för några spännade dvd-släpp den 10 juli. Det blir då gamla slashergodingen Slaughter High (1986) som tidigare varit svår att se utan att bryta mot diverse regionskoder, sedan blir det också John Landis knaskomedi The Kentucky Fried Movie (1977) med fyra valbara framsidor och lite annat man kan behöva. Vi får också en gammal goding i hd då Tobe Hoopers The Funhouse (1981) kommer att släppas både på blu-ray och dvd. Mumma säger vi på Frombeyond som naturligtvis starkt uppskattar mordiska cirkusfreaks.  

— — —

Kristoffer Pettersson

1 Comment

  1. Fred Anderson

    The Funhouse på blu-ray är onekligen väldigt bra nyheter! Det är intressanta var att Hysteria Lives var först med nyheten och de berättade att det var TRE slashers på g: The Funhouse, Slaughter High och… ingen tredje har offentliggjorts ännu. Hoppas det döljer sig en till gobit där 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *