Meny Stäng

Vinnarna korade till FromBeyonds Halloween-tävling 2014

Halloween 2014

Då var det dags att kora vinnarna till FromBeyonds Halloween-tävling 2014. Och vinsten för bästa Halloween-sminkning/utstyrsel går till…

Emelie Mannerhof

Emelie Mannerhof med motivationen; en mycket bra, otäck och fantasifull Halloween-utstyrsel som måste ha krävt både tid och engagemang. Det är heller inte utan att man undrar vad det egentligen var som gick fel på ditt bröllop Emelie? På FromBeyond hoppas vi dock att du fortsätter spöka ut dig på kommande Halloween-tillställningar och får mycket nöje med det skräckfilmspaket du nu vunnit. Kanske hittar du i dessa filmer dessutom inspiration till framtida sminkningar och vem vet, nästa är kanske vi får se dig som någon av freaksen från American Mary eller varför inte en CGI-animerad snöhaj?

Emelie vann FromBeyonds skräckfilmspaket
Emelie vann FromBeyonds skräckfilmspaket

Evelina Berggren

Det var dock inte helt enkelt att kora en vinnare och det var flera som kom mycket nära att plocka hem skräckfilmspaketet. En av dessa var Evelina Berggren som ser ut att ha hämtats direkt från något skumt gammalt zombieinfekterat dårhus. Ett extra djup i Evelinas utstyrsel syns om du kollar vid sidan av hennes högra ben där det faktisk sticker fram en blodfylld dropppåse!
Bra jobbat Emelie, för denna sköna utstyrsel belönas du med ett exemplar av Hélène Cattet och Bruno Forzanis Amer på DVD.

Leo BerglundVi har även fick in en hel del bilder från unga Halloween-firare. Ett bidrag som utan tvekan stack ut var zombiepojken Leo Berglund som fått hjälp sin uppenbart lätt skruvade farsa Janne. Jag misstänker att de tant-stackare som öppnade dörren när Leo var ute och trick-or-treatede fick en smärre chock och ögonblickligen lämnade ifrån sig allt godis de hade hemma. Förhoppningsvis var det ingen som fick bestående eller förolyckades. För denna eminenta och otäcka sminkning får Leo och hans pappa Janne ett exemplar av James Gunns Slither på DVD. Hoppas den passar bra till er nästa taco-myskväll.

Filip ÖnellEn deltagare har även ”lottats” fram som vinnare. Vinnaren av denna utlottning blev ingen mindre än Filip Önell som passande nog stoltserar i Michael Myers-mask, grovarbetaroverall och slipad förskärare. Det vill säga – en uppenbarelse som åtminstone skulle få mig ett haja till om jag mötte Filip på en sen promenad runt kvarteret.
Som vinnare av denna utlottning får Filip ett exemplar av Stephen Chiodos Killer Klowns from Outer Space på DVD. Hoppas den roar dig Filip.

Här kan du se samtliga bidrag till FromBeyonds Hallloween-tävling 2014.

—- —- —

Kristoffer Pettersson, redaktör, FromBeyond

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *