Meny Stäng

The Entity (2015)

The Entity (La Entidad)
Regi: Eduardo Schuldt
Manus: Eduardo Schuldt (idé) och Sandro Ventura
Produktionsår: 2015
Land: Peru

1Ett gäng ungdomar tittar på en så kallad reaktionsvideo på några som ser något riktigt hemskt. De på reaktionsvideon har dött under mystiska omständigheter och ungdomarna börjar söka efter vad som hänt på den mörka sidan av nätet – The dark web. Och allt går åt skogen, men inte bara för ungdomarna, även med denna film.

Denna film är 1 timma 20 minuter lång. Istället för att stilla din nyfikenhet över en skräckfilm från Peru så tycker jag att du borde ägna dig åt något annat än att se just detta fiasko. Till exempel diska, städa, sitta och glo in i väggen, slå dig med en bok i huvudet med tvåminuters intervaller, googla efter andra skräckfilmer från Peru. Jag rekommenderar nog det mesta förutom just att se denna totalkatastrof till film.

Nej men usch då...
Nej men usch då…

Kanske kände Njuta film att de ville vara riktigt onda mot de som köper en film som denna i god tro. Filmen är slöseri på allt annat än talang. Jag ser nämligen ingen talang i regin, inget i manuset, inget i researchen, inget i skådespeleriet, inget i fotot, inget i efterproduktionen, inget på omslaget, inget i den taffligt skrivna texten på DVD:ns baksida.

Och den enda förbannade skräck jag känner är att en massa människor har och kommer ödsla sin tid på denna film, och kanske också att någon kommer bli intresserad av att se den för att jag skrivit ned den så totalt.

Betyg: 0 av 10.

Mikke Schiren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *