Meny Stäng

Tävling: Vinn HP Lovecraft’s ”Skräcknoveller” !

Förra veckans tävling handlade om vampyrer, och om det borde finnas mer eller mindre av de blodtörstiga varelserna i dagens populärkultur. Svaren vi fick var eniga; det får gärna finnas fler vampyrer, men de måste vara betydligt otäckare än de mesiga figurerna i Twilight-serien. Det bästa och mest intressanta svaret kom från Glenn Edberg, som tyckte att man gärna kunde blanda in lite Lovecraft i vampyrberättelserna. Så vi säger grattis till Glenn, som kommer få ett exemplar av Flickan från ingentans skickat till sig!

Och appropå HP Lovecraft så känner väl de flesta till honom. Gillar man skräck så vet man helt enkelt vem han är, han har haft en odiskutabelt stor inflytan på hur skräck ser ut idag, och utan honom hade troligen inte giganter som Stephen King skrivit så mycket. Vertigo gav nyligen ut en samling noveller, som samlar 37 berättelser av den gamle skräckmästaren, som kort och gott heter Skräcknoveller. Boken är dessutom vackert inbunden och känns allmänt lyxig. Du har nu chansen att vinna den här boken, och allt du behöver göra är att svara på en fråga!

Lovecraft skriver ofta om fasliga och onämnbara saker som går bortom all mänsklig beskrivning, saker som vid blotta åsynen skulle göra en människa galen. Men vad är egentligen den ultimata skräcken? Är det något kosmiskt väsen, eller kanske något betydligt mer jordnära? Beskriv det otäckaste väsen, varelse eller mänskliga figur du kan komma på, och maila ditt svar till: tavling@frombeyond.se

Sista tävlingsdagen är den 26 september, vinnaren får sitt exemplar av boken inom kort efter det. Lycka till!

– – –

From Beyond-redaktionen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *