Meny Stäng

Ny cinematisk trailer för ZombiU

Finns det något vi på redaktionen älskar, så är det zombies! Det är nästan skrämmande att tänka just hur många timmar vi spenderat tillsammans med de odöda bestarna, och de senaste åren har varit minst sagt givmilda för oss skräckfantaster. Zombierna verkar ha klöst sig upp ur myllan och genom den tidigare så svårpenetrerade barrikaden in i det offentliga rummet. På sistone har vi ju trots allt sett enorma horder av såväl nya zombierullar, tv-serier, serieridningar  och spel med de ruttnande kadavren i huvudrollen, och deras frammarsch verkar inte gå att få stopp på!

Ett projekt som vi här på Frombeyond haft ögonen på länge är Ubisofts kommande titel ZombiU. De som är gamla nog att minnas det första Zombi-spelet kunde knappast låta bli att spetsa öronen när spelet först avslöjades, och det verkar minsann som att Ubisoft vet vad de sysslar med! Medan det kanske inte helt känns som originalet, så verkar det helt klart genomsyras av samma härliga anda som gjorde Zombi till en sådan fröjd att spela! ZombiU placerar dig mitt i zombieapokalypsens London, och det är upp till spelaren att försöka överleva så gott hon eller han kan.

Den nya trailern som Ubisoft släppte i veckan ger en hel del nya detaljer om spelet, och vad vi kan utröna så kommer det inte bli någon dans på rosor att ta sig fram längs Londons bloddränkta gator. Det kanske mest intressanta inslaget är att zombierna nu verkar reagera på ljud, vilket lägger till ytterligare en dimension i överlevandet.

Vad tycker ni läsare om den nya trailern?
Vi på redaktionen är minst sagt spända, och kan knappt vänta tills vi får lägga våra labbar på spelet till hösten!

 — — —
Johan Axell; Frombeyond-redaktör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *