Meny Stäng

From Beyonds Podcast Avsnitt 4: Stockholm Filmfestival 2011

From Beyond’s podcast-redaktion representerade Sveriges finaste exploitation-e-tidning på årets upplaga av Stockholm Filmfestival. Festivalen, som visar en stor mängd filmer av skilda slag, har varje år en sektion som heter Twilight Zone, där man visar skräck- och annan genrefilm. Vi har försökt att täcka festivalen så gott vi kunnat och inriktat oss på de filmer vi uppfattat som mest intressanta.

De filmer som behandlas i detta avsnitt är; The Skin I Live In,  Beyond the Black Rainbow, Little Deaths, Kill List, Guilty of Romance, Beast, Rabies, The Innkeepers och Corman’s World: Exploits of a Hollywood Rebel. Vi hade även några dagar innan varit på bio och sett Paranormal Activity 3, vilken vi också tar upp.

I detta avsnitt introduceras även ett återkommande inslag med den förnäma titeln Dagens Franco, där vi som titeln utlovar behandlar en Jess Franco-film. Filmen som förekommer i detta avsnitt är Faceless (1988).

Som alltid önskar vi all form av respons från er lyssnare, som ni mer än gärna får maila till podcast@frombeyond.se, vi tar gladeligen mot all form av kritik och uppmuntran. Har ni tips på teman, filmer eller annat matnyttigt är det bara att ni hör av er.

På återseende!

– – –

From Beyond-redaktionen och Alexander Kassberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *