Meny Stäng

From Beyonds Podcast Avsnitt 3 – Djävulsdyrkan

Efter att förra gången ha diskuterat ett gäng spökhusfilmer är det nu dags för Alexander Kassberg och David Larsson att prata om filmer där det dyrkas djävul. Som vanligt är det ett urval filmer som behandlas, ambitionen är inte att ge någon heltäckande bild av alla skräckfilmer där djävulsdyrkan förekommer, vilket skulle bli ett väldigt stort projekt. Det föregående avsnittet fick god respons av de som kommenterade, vilket vi vill tacka stort för och hoppas på mer av den varan!

Filmerna som behandlas i detta avsnitt är följande; City of the Dead (1960), The Masque of the Red Death (1964), The Devil Rides Out (1968), Rosemary’s Baby (1968), Blood on Satan’s Claw (1971), Necromancy / The Witching (1972), Satan’s School For Girls (1973), The Devil’s Rain (1975) samt Black Candles (1980).

Som alltid vill vi gärna ha förslag på film, idéer kring förbättringar av poden och annat kul mailat till oss. Mailadressen är podcast@frombeyond.se, så maila på!
Nästa avsnitt kommer att handla om de filmer vi sett på Stockholm Filmfestival 2011, och vi kommer även introducera ett återkommande inslag i poden. På återseende!

– – –

From Beyond

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *