Meny Stäng

Ubisofts nya spel ”Watch_Dogs”, årets stora överraskning på E3?

Under måndagens presskonferens på E3 presenterade Ubisoft sitt nya spel Watch_Dogs, ett spel som klart står ut som en av mässans absolut mest minnesvärda titlar hittills.

Spelet har, utöver en av de snyggaste grafikmotorer vi på Frombeyond sett hittills, en nästintill Blade Runner-liknande värld som nästan svämmar över av möjligheter för spelaren att hitta på olika hyss. Spelets gimmick är centrerad kring teknologi, och till sin hjälp har man ett väldigt händigt hackerverktyg som låter spelaren ta kontroll över kameror, släcka ner mobilnät och avlyssna samtal. I en riktigt minnesvärd scen fick vi dessutom se hur man med ett enkelt knapptryck kan släcka ner stadens trafikljus för att skapa rent kaos.

Att kalla Watch_Dogs för ett snyggt spel vore att överdriva. Spelvärlden har nu för första gången sett just hur snygga nästa generations spel kommer vara, och det är svårt att kalla videon som visades upp för annat än ögongodis. Med spelgrafik som lätt konkurrerar ut det vi i dag annars bara får se i cutscenes, så kan man inte annat än att hålla tummarna om att själva spelet lyckas leva upp till sitt vackra yttre.

Intrycket vi på Frombeyond fått hittills är att spelet blandar friheten med hos spel som Grand Theft Auto med den teknologifokuserade dystopiska framtidsvision som präglat spel som Deux Ex: Human Revolution, allt berättat genom en otroligt cinematisk prisma. Frombeyond kommer hålla spelet under hård bevakning, och ser fram emot att hålla er uppdatera om vad som kan komma att bli ett minst lika ikoniskt spel för spelstudion som Assassins Creed.

 

Ta er en titt på speldemonstration här nedan, och berätta gärna vad ni tror om Watch_Dogs!

 

— — —

Frombeyond-teamet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *