Meny Stäng

TÄVLING: Vinn säsong tre av American Horror Story!

american-horror-story-coven-poster2Det är få TV-serier, om någon, som direkt kan jämföras med American Horror Story. Skräckserien som ömsar skinn varje säsong älskas av både tittare och kritiker, och visst är det svårt att värja sig mot de alltid visuellt briljanta introna, det utsökta skådespeleriet och den ofta underliga ton som präglar serien. Säsong ett handlade om ett spökhus, säsong två (främst) om ett läskigt mentalsjukhus (men drog sig inte för att blanda in aliens, dödsänglar och Satan själv). I säsong tre American Horror Story: Coven är handlingen förlagd till New Orleans, där Fiona Goode (Jessica Lange) driver ett hem/en akademi för unga häxor. I sedvanlig American Horror Story-ordning räcker det inte så, men vad som sker lämnas bäst till tittaren själv att upptäcka.

Du har nu chansen att vinna ett exemplar av säsong tre av American Horror Story i en sprillans ny DVD-box.
Allt du behöver göra är att maila oss på tavling@frombeyond.se och skriva vilken som är din favoritfilm där häxor spelar en viktig roll, eller vilken som är din favorithäxa på film.

Bäst motivering vinner, tävlingen avslutas tisdag den 10/2.

Vinnaren av denna tävling heter Åsa Holmqvist. Hon vann genom att bland annat skicka med en dikt om häxan i Trollkarlen från Oz. imagesCAIW864VAmbitiöst och annorlunda Åsa !

Den gröna häxan från väst,
i Trollkarlen från Oz är bäst ! 
Skrämde livet ur mig som liten,
och den urtypen för häxa är ju inte sliten !
Håller än med sin stora näsa och spetsig min,
står där med ett fasligt grin !
Elak, ja rent av ond som få,
klart att rysningarna längs ryggen kan gå !

Åsa Holmkvist

– – –

FromBeyond-redaktionen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *