Meny Stäng

Tävling: Vinn ”Open House”

Det nya året är nu i full gång, och vi på From Beyond väljer att fira det genom att dra igång årets första tävling. Ni som läsare har denna gång chansen att vinna Njuta Films dvd-utgåva av home invasion/terrorfilmen Open House (2010). I filmen får vi följa hur den nyseparerade Alice försöker sälja sitt hus och stöter på ett par minst sagt psykotiska spekulanter som inte vill lämna egendomen.

För att kunna vinna Open House behöver ni enbart besvara frågan: Vilket är den mest skrämmande framställningen av terror på film som du sett? Om det är en hel film eller just en scen är upp till dig än så länge som du motiverar ditt svar med varför just det du valt är så jobbigt att beskåda. I sedvanlig ordning skickas svaret in till oss på tavling@frombeyond.se . Sista tävlingsdagen är den 12:e januari. Lycka till!

– – –

From Beyond-redaktionen

 

1 Comment

  1. Tova

    jag trodde jag var immun mot skräckisar tills kärringen i the ring kröp ut ur tvn och anföll mig på biostolen…mitt sällskap svor att aldrig ta med mig igen då jag skrek och började sparka ihjäl stolen framför mig…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *