Meny Stäng

Nyheter om Den Magiska Biodagen 2012

2012 innebär 5-årsjubileum för Den Magiska Biodagen som hålls i Alingsås. Datumet i år är satt till 30-31 mars, vilket alltså innebär att evenemanget är utökat till två dagar. I vanlig ordning ligger fokus på skräckfilm, och i år kommer sammanlagt hela åtta filmer att visas under de två dagarna. Liksom tidigare år kommer det även ske försäljning av film, där flera säljare kommer att ställa ut bord där köpsugna filmentusiaster kan shoppa loss på allt man kan önska sig, dessutom kommer det finnas både VHS, DVD och Blu-Ray tillgängligt, vilket lär tillfredsställa de flestas smaker och önskemål.

Fredagen börjar klockan 18.00 med att kassan öppnar, och klockan 12.00 på lördagen. Hittills är en film bokad för visning, och det blir den svenska skräckisen Marianne, där man bland annat kan se Peter Stormare i en av rollerna. Filmen har fått bra kritik från de som sett den, och har dessutom en ruggigt snygg affisch som bara den gör filmen värd att hålla utkik efter. Regissören till filmen kommer att närvara för att signera affischer och dylikt. Priset för kalaset ligger på 300 kr för båda dagarna, eller 150 kr för fredagen/250 kr för lördagen. Är man bara sugen på att se någon enstaka film kostar det 80 kr/film.

From Beyond kommer vara närvarande för att rapportera om detta förträffliga evenemang. Håll utkik här eller på hemsidan för Den Magiska Biodagen för mer information som kommer att komma allt eftersom.

– – –

David Larsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *