Meny Stäng

En ny ”Evil Dead” på gång.

Efter åratal av rykten hit och dit är det nu slutligen klart att det blir en ny Evil Dead-film. Detta har bland annat bekräftats av huvudrollen  originalfilmerna, Bruce Campbell, via hans twitter, och man har även gått ut med ett pressmeddelande som hävdar att det nu faktiskt blir av. En ny Evil Dead har varit på gång hur länge som helst, det har varit snack om både remake och en fjärde film i serien, och nu lutar det åt att det blir något åt remake-hållet. Regissören heter Fede Alvarez, och har tidigare bland annat gjort en kortfilm som fått en hel del bra kritik.

Den nya Evil Dead kommer produceras av Sam Raimi, som regisserat de tre filmerna i serien, Rob Tapert som tidigare producerat och huvudrollsskådisen Bruce Campbell, med andra ord är det redan bekanta namn som har med filmen att göra. Den ursprungliga Evil Dead är i mitt tycke 80-talets bästa skräckfilm, och det skulle glädja mig enormt om dom lyckades med den här filmen och förhoppningsvis få igång en ny våg av Evil Dead-filmer. Manus finns redan skrivet, och tydligen ska författaren bakom Juno (2007) och Jennifer’s Body (2009), Diablo Cody, nu gå in och kika på det och göra ändringar.

För alla som väntat på en ny Evil Dead är det så äntligen dags, och med tanke på vilka namn som är inblandade finns det goda chanser att det här kan bli en riktigt bra film. Vi på From Beyond väntar med spänning på att se resultatet, och kommer följa denna films utveckling noggrant.

– – –

David Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *