Meny Stäng

Den Magiska Biodagen 2015 – Första nyheterna

I år slår arrangörerna bakom Den Magiska Biodagen på stort. Den 12:e december står ett fullspäckat schema på tapeten, där man inte bara har chansen att se film på bio. Det är nämligen så att inte bara en gäst från utlandet är inbjuden, utan två. ABCs_Of_Superheroes_03-600x839Först har vi producenten bakom den tyska over-the-top-genremischmaschfilmen ABC’s of Superheroes, där vi bland annat ser den gode Uwe Boll i flera(!) av rollerna i filmen. Filmen kommer även att visas under festivalen, vilket även den nya Violent Shit – the movie, kommer att göra, vilket leder oss in på att producenten bakom, Steve Acqualina, dyker upp.

Dessutom kommer man kvällen innan, fredagen den 11:e, att ha en liten gala för att prisa svensk lågbudgetfilm, där en kortfilm och en långfilm kommer att prisas som vinnare. Konferencier för denna gala kommer Kjell Eriksson att vara, och även han kommer att vara närvarande under resten av helgens aktiviteter.

Det är alltså en helg fullspäckad med händelser för den genrefilmsintresserade, där det enkelt kommer gå att göra hål i plånboken på all film som kommer att finnas till försäljning. FromBeyond kommer finnas på plats och i någon mån rapportera från festivalen. Platsen är som alltid biografen Palladium i Alingsås, vi hoppas se så många som möjligt av er där!

– – –

FromBeyond

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *