Meny Stäng

De två första filmerna till Den magiska biodagen 2016

Man drömmer om snö, ett vackert vitt täcke som sprider sig över marken och gör nätterna lite ljusare. Får man det? Sällan. Istället sträcker slasket ut sina vidriga armar över vårt avlånga land. Som ni säkert kan ana är det den svenska vintern jag pratar om. Lyckligtvis är ju vi filmnördar experter på att stanna inomhus och titta på film, nu har vi till och med en väderursäkt att ta till.

file_747714_fhouseFör den som gillar att kombinera de två är Den Magiska Biodagen i Alingsås, som i år äger rum lördagen den tionde december. Här ges du chansen att uppleva den smått pittoreska staden vintertid, men när det blir för mycket utomhus kan du fly in i biomörkret och umgås med likasinnade filmälskare. Först ut på programmet är Rob Zombies senaste, 31, där ett gäng hamnar i en mardrömssituation och jagas av galningar i clownsmink. Lägg därtill den purfärska slashern The Funhouse Massacre, med allas vår Robert Englund i en av rollerna.

Givetvis är inte detta allt, och givetvis kommer FromBeyond presentera resten av filmerna när programmet är helt offentliggjort. Och lika mycket givetvis kommer vi vara på plats för att se på film och insupa den härliga atmosfären.

– – –

FromBeyond

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *