Meny Stäng

Capcom sätter releasedatum för Resident Evil 6

Nu i dagarna har Capcom, efter en hel del hysch hysch, äntligen gått ut med att det blir en sjätte del i deras långlivande zombiesaga! Spelet är i dagsläget planerat att släppas till Xbox 360 och Playstation 3 i slutet av november 2012, och det ser definitivt ut vara värt väntan!

Enligt Capcoms pressmeddelande utspelar sig spelet tio år efter händelserna i Raccoon City. Efter alla dessa år har USAs president valt att äntligen berätta sanningen för det amerikanska folket om vad som egentligen försiggick i den till synes sömniga lilla småstaden. Men presidenten blir snart målet för en grupp bioterrorister som använder zombieviruset som ett skräckinjagande vapen. Samtidigt börjar det strömma in rapporter om att liknande attacker har börjat ske i allt större skala i Kina. Leon Kennedy, en av de få som överlevde händelserna i Raccoon City, måste tillsammans med Chris Redfield än en gång beväpna sig  i ett försök att rädda världen.
Vad vi på Frombeyond.se kan utröna från de trailers som släppts i samband med uttalandet verkar Resident Evil 6 vara det klart mest cinematiska kapitlet i skräcksagan, och ser redan otroligt polerat ut. Med en ny miljö, tonvis med nya fiender, och en hel drös med nya härliga moves att bekämpa zombiehorderna med kan detta mycket väl vara spelet som äntligen överträffar Resident Evil 4!

From Beyond kommer att följa spelets utveckling, och kommer givetvis att dela med oss av en recension av spelet så snart vi bara kan!

[youtube a1lEs5y4udA]

– – –

Johan Axell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *