Meny Stäng

#104 – Helt sjukt!

Hostattacker, provrör och labbrockar – i det här avsnittet snackar vi sjukdomar. Allt från utplåningsvirus till mindre epidemier avhandlas i vårt 104e avsnitt och vi upptäcker att torrt inte behöver innebära tråkigt, men samtidigt att det mycket väl kan vara det.

Filmerna vi pratar om i detta avsnitt är:

80, 000 Suspects
No Blade of Grass
The Andromeda Strain
Plague
Virus
Warning Sign
Sinner: The Secret Diary of a Nymphomaniac

– – –

FromBeyond

4 Comments

  • frombeyond

   Hej! Kul att höra att du tyckte om avsnittet!
   Låten är från soundtracket till Virus som vi pratar om och heter You Are Love. Den är inspelad av sångerskan Janis Ian.
   /Rickard

 1. Andreas

  Då och då har jag funderat på vad den där sci-fi filmen om viruset från rymden som jag såg som barn hette.

  Tack vare detta avsnitt fick jag chansen att återuppleva ”The Andromeda Strain” som jag såg tillsammans med morfar och mormor tidigt åttiotal (morfar visste att jag gillade rymden och sånt så jag fick kolla på en del sci- fi).Dock vill jag minnas att jag somnade någon gång i filmen så nu sisådär 30 år senare kunde jag se den i sin helhet.
  Tack för att ni satte namn på denna goa film!

  • frombeyond

   Kul att vi lyckades få dig att hitta The Andromeda Strain! Känns som att det måste varit en rätt obehaglig film att se när man var mindre.
   /Rickard

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *